Harrastuksista

Syksyisin postilaatikkoon tipahtaa opinto-oppaita paikallisista kansalaisopistoista. Lisäksi lehti-ilmoituksissa ja kauppojen seinillä on lukuisia mainoksia eri harrasteryhmistä. Syksy onkin oivaa aikaa aloittaa uusi harrastus. 

Onko sinulla tarkoitus aloittaa uutta harrastusta?

Eri yhteisöjen järjestämiä kursseja on laidasta laitaan. Suuremmilla paikkakunnilla suosituimpien kurssien paikat menevät joko ilmoittautumisjärjetyksessä, arpomalla tai musiikkiryhmissä testien perusteella. 

Myönnän, että minun vuoteni alkaa syksyllä. Syksyllä voi aloittaa jollain tapaa puhtaalta pöydältä, syksyllä saa huoletta suunnitella. Tapanani on ollut myös selailla eri kansalaisopistojen yms. opinto-oppaita ja haaveillut jos jonkinmoisista harrastuksista kielikursseista huonekalujen entisöintiin. Haaveiluasteelle se on kuitenkin jäänyt ja olen pitäytynyt vanhoissa liikuntaharrastuksissani. 

Tänä kesänä olen lukenut kirjoja pitkästä aikaa enemmän kuin ennen. Koen saaneeni lukemisesta, tuosta lapsuus- ja nuoruusvuosieni ajanvietteestä, yhden harrastuksen takaisin ja haluaisinkin pitää tuon harrastuksen tänä vuonna mukana. Lisäksi pari muutakin harrastusta on nyt löytynyt.. Haluatko kuulla mitä? :)

Kommentit