Seikkailuntarpeesta

Tiesittehän, että ihmisellä on monenlaisia tarpeita. Jos olet ollut joskus Hanna Savannan luennolla, olet ehkä kuullut tämän esimerkin. Yksi tarve jokaisella ihmisellä on seikkailun tarve. Toisella se voi olla vähän hurjempi ja toisella vähemmän hurjempi. Jollekin seikkailuntarve täyttyy kun vaihtaa ruokakauppaa. Eli ei käykään ostoksilla siinä tutussa marketissa, vaan naapurikaupassa. Onhan siinäkin seikkailua :)

Minä pidän vaihtelusta. Pidän toki rutiineistakin ja tässä tapauksessa tutuista ruokakaupoista (yhtä ainoaa luottokauppaa minulla ei ole) ja siitä, että läydän etsimäni helposti. Välillä on silti tutussakin kaupassa mukava oikeasti shoppailla, kierrellä ja tutkia tarkkaan erilaisia tuotteita. Siis sellaisia, mitä ei normaalisti pysähdy tarkastelemaan sen kummemmin, sillä useimmiten käteen tarttuu tutuin tuote helposti ja nopeasti. Tällaisia vähemmälle tarkastelulle jääneitä tuotteita ovat vaikkapa erikoisemmat jauhot ja leivontatilpehöörit, teeosasto tai hygieniatuotehylly. Välillä niihin tulee jos jonkinmoisia uutuuksia! Eniten seikkailuniloa kaupoissa kiertely tuottaa ulkomailla, joissa perusmarkettiin saan aikaa kulumaan vaikka kuinka paljon. Ihan vain vihko-osastolla tai leipäosastolla. Se vaan on niin hauskaa! 

Miten sinun seikkailuntarpeesi täyttyy, tarvitko benjihyppyä, voltteja trampoliinilla tai avantouintia (oma vanha harrastukseni, siitä ehkä joskus lisää)?

Kommentit